Una explicació del que són factors de conversió i exercicis

Posted on Novembre 13, 2007. Filed under: 1º ESO, METROLOGIA |

Aquí téns una explicació de què són factors de conversió pitja damunt l’enllaç Factores de conversión

Pots fer aquests exercicis aplicant factors de conversió:

– Cerca quants dólars ($) valen deu bosses de patatilla si 1 bossa = 0.5 € i 1€ = 1,40$.

– Tenim un dibuix d’una caixa, quan medim l’amplada de la caixa al dibuix, fa 10cm. Al dibuix indica E 1:30. Quina mida fará a la realitat en polsades (pulgades)? . Dades: 1pulgada = 2,54cm. Recorda que E 1:30 vol dir que 1 unitat al dibuix són 3 unitats a la realitat.

– Hi ha una competició d’atletisme a Anglaterra. Al calendari de la competició una prova de les que es celebren consisteix en córrer110 yardas. Quans metres hauran de córrer els atletes que hi participin? Dades: 1m = 100 cm, 1yarda=3 peus, 1 peu = 12″, 1″=2,54cm.

Anuncis

Make a Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

4 Respostes to “Una explicació del que són factors de conversió i exercicis”

RSS Feed for Apunts de tecnologia Comments RSS Feed

no lo entiendo profee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejeje cuantos deberes!!!!! no se pase con el tangram y apruevame xfisssss profeeee xd me caes genial!!!

Aprobáis vosotros, no yo, yo sólo hago los cálculos de las notas que sacáis de los distintos apartados: controles, taller, actitud, informática, etc… Además aprobar es sinónimo de haber aprendido. Por tanto, intentat aprender. Si aprendéis aprobaréis.

Cuando algo te interesa preguntas, ¿no? Pues haz lo mismo en clase. Por cierto, no sé quién eres. No conozco ninguna pamela en primero de ESO en l’arxiduc.

Jordi

no he entes res de res
és molt complicat…


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: